Corona-informatie en -oplossingen

Covid-19 in Europa mei 2021We zijn ons bewust van de beperkingen die de coronacrisis ons oplegt bij onze activiteiten. Stilzitten en afwachten alleen zijn niet de oplossing en daarom zoeken wij naar verantwoorde, veilige mogelijkheden. Muziek en kunstbeoefening zijn essentiële onderdelen van het menselijk bestaan en Accademia Amsterdam heeft tot taak hieraan een bijdrage te leveren. Dat doen wij onder andere in de vorm van concerten, koorbegeleidingen en cursussen.

Wij volgen experts die onderzoeken welke gevolgen er zijn bij het musiceren en andere creatieve activiteiten. Onze beslissingen en maatregelen zijn hierop gebaseerd, waarbij we de adviezen en de decreten van de overheden respecteren. Een voorbeeld van ons antwoord op de crisis, is ons aanbod van onlinecoaching door onze ervaren tutors. Neem een kijkje op onze website.

We kunnen ons voorstellen dat er vragen en onzekerheid zijn over de mogelijkheden en maatregelen. Neem gerust contact op met ons, we geven graag meer informatie.

Lees hieronder meer over onze zomercursussen in Italië.

Bij de organisatie van onze zomercursussen in Italië, werken we nauw samen met de lokale autoriteiten. Op deze manier zijn we in staat om veilige en toegestane oplossingen te bieden en de deelnemers een positieve en inspirerende ervaring te garanderen. Vanaf februari 2022 verwelkomt Italië toeristen en heeft men alleen een vaccinatiebewijs nodig (in dit geval is een negatief testresultaat niet meer nodig). Raadpleeg de officiële website van de Europese Unie voor de actuele situatie. Op de website van "De Smaak van Italië" staat een handig overzicht van geldende maatregelen voor het reizen naar Italië. Reizigers naar Italië wordt gevraagd voor vertrek het EU Digital Passenger Locator Formulier (dPLF) in te vullen. Neem contact met ons op voor informatie over de actuele reismogelijkheden met betrekking tot mogelijke coronabeperkingen.

Wanneer de cursussen onverhoopt geannuleerd moeten worden vanwege coronamaatregelen van de autoriteiten, dan krijg je het volledige inschrijfgeld terug, of blijft de inschrijving geldig voor de zomercursussen van 2023.


We gebruiken cookies op onze website om u de beste gebruikservaring te geven. Lees meer over ons privacybeleid.