Een maand extra korting op zomercursussen!

Wanneer je inschrijft voor 1 mei,

wij garanderen volledige restitutie bij annulering door overmacht

 

King ArthurIn deze verwarrende dagen, misschien wel weken, staat je hoofd misschien niet naar het boeken van je zomervakantie. We willen je daarom je een maand extra de tijd te geven om je activiteiten te plannen voor volgende zomer zonder de vroegboekkorting mis te lopen. We geven je nog korting als je je inschrijft voor onze zomercursussen in Perugia (Umbrië) vóór 1 mei 2020 (met uitzondering van koorzang).

We zijn ons bewust van de onzekerheid waar iedereen mee geconfronteerd is. Wij raden aan om gewoon in te schrijven, daarmee weten wij ons gesterkt om door te gaan met de organisatie. Wij garanderen dat als wij gedwongen worden onze cursussen te annuleren vanwege de maatregelen die de regering neemt, je 100% restitutie krijgt. Vervoerders hanteren vanwege de situatie nu zeer soepele annuleringsvoorwaarden. Zie onze voorwaarden voor meer gedetailleerde informatie.

We hebben al een mooie groep enthousiastelingen, maar we moedigen in het bijzonder solisten en instrumentalisten aan om zich in te schrijven.

De cursussen vinden plaats tussen 21-25 juli in Perugia, Palazzo della Penna (Italië), met een optionele uitvoering op 26 juli in Deruta.


We gebruiken cookies op onze website om u de beste gebruikservaring te geven. Lees meer over ons privacybeleid.