Algemene voorwaarden - Cursussen Deruta-Perugia 2024

Algemene voorwaarden
 1. Wanneer je annuleert tussen 1 maart en 1 april 2024 krijg je de helft van het betaalde bedrag teruggestort. Bij annulering vanaf 1 april 2024, kan helaas niet gerestitueerd worden. Wij raden aan om contact op te nemen met je reisverzekeraar.
 2. Je inschrijving is officieel bevestigd wanneer het verschuldigde bedrag bijgeschreven is op de rekening van Accademia Amsterdam. Wij accepteren geen contante betalingen op de cursuslocatie. Om belastingtechnische redenen kunnen betalingen niet btw-vrij worden gedaan.
 3. De officiële inschrijvingstermijn sluit 23 april 2024 of tot wanneer de cursus volgeboekt is. Na ontvangst van het formulier sturen wij je een rekening met het totaalbedrag. Wel is het mogelijk om nadien nog in te schrijven wanneer er nog plaats is. Uiterlijk 1 april 2024 ontvang je een bevestiging of de cursussen doorgaan.
 4. Wanneer de cursus onverhoopt geannuleerd moet worden door de organisatie, zullen de kosten volledig worden teruggestort.
 5. Wanneer de cursussen onverhoopt geannuleerd moeten worden vanwege coronamaatregelen van de autoriteiten, dan krijg je het volledige inschrijfgeld terug, of blijft de inschrijving geldig voor de zomercursussen van 2025.
 6. Introductiekorting kan per boeking en persoon slechts éénmaal verleend worden en geldt niet voor introducé(s). Deze korting geldt alleen wanneer er tegelijkertijd met de andere deelnemer(s) wordt geboekt. De Introductiekorting kan NIET gebruikt worden in combinatie met de studentenkorting voor Italiaanse studenten, noch voor het Vocaal Ensemble.
 7. Wanneer er naast de muziekcursus nevencursussen gevolgd worden, dient daarvoor extra betaald te worden, volgens tarief van het gewenst aantal te volgen cursusdagen. (Wel kan de introductiekorting gegeven worden op de muziekcursus, wanneer deze niet al verleend was volgens de voorwaarden).
 8. Je bent zelf verantwoordelijk voor je reis en verblijf naar en in Deruta (Perugia). Wanneer je een overnachtingsadres buiten het centrum boekt, dien je in staat te zijn zelfstandig de cursuslocatie te bereiken. Indien nodig verzorgen wij vervoer vanaf het treinstation in Perugia naar Deruta vice versa (tegen een kleine vergoeding). Wij raden je dringend aan om bij inschrijving je accommodatievoorkeur aan te geven. Op deze manier kunnen wij je adviseren welke accommodatie te reserveren, om op die manier dubbele boekingen te voorkomen en deelnemers te helpen met een verblijf op maat.
 9. Zes maaltijden worden gereserveerd voor cursisten, indien gewenst. Partners en/of kinderen kunnen eventueel mee-eten, wanneer aangegeven bij inschrijving. De kosten worden per maaltijd met het restaurantpersoneel afgerekend. Het docentenconcert is vrij toegankelijk voor cursisten.
 10. Cursisten zijn te allen tijde aansprakelijk voor hun eigen en andermans veiligheid (WA). De organisatie kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade aan of ontvreemding van instrumenten of andere eigendommen. De organisatie van de zomercursus door Accademia Amsterdam is niet aansprakelijk wanneer één van de partners zich niet aan de overeenkomst houdt.
 11. Een huishoudelijk reglement is van toepassing en wordt verstrekt samen met bladmuziek en cursusprogramma. Bij onenigheid over praktische en artistieke organisatie, gelden de beslissingen van de gekwalificeerde docenten als doorslaggevend.
 12. Musici worden verzocht zelf een lessenaar mee te nemen en de te downloaden bladmuziek zelf uit te printen. Uiterlijk vanaf 15 april zal de bladmuziek beschikbaar zijn via onze website. Deelnemers van de teken- en schildercursussen worden geadviseerd zelf materialen mee te nemen of te kopen in Deruta. Teken- en schildersmaterialen zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen. Fotografiecursisten dienen in het bezit te zijn van een geschikte camera.
 13. Wie alleen in het vocaal ensemble zingt, kan extra workshops boeken, maar heeft geen reductiemogelijkheden. Zangers die zich hebben aangemeld voor de reguliere cursussen, kunnen gratis aan het koor deelnemen.
 14. Accademia Amsterdam is vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 onder de Nederlandse Wet OB en daarom wordt er geen BTW gerekend.

We gebruiken cookies op onze website om u de beste gebruikservaring te geven. Lees meer over ons privacybeleid.